Utstyr til din trening!

ata leverer utstyr til alle som vil leve et sunt og aktivt liv med trening som en viktig ingrediens.

HEX Manualer

Vektpakker

Yoga

ata treningsustyr

Med lidenskap for trening og utstyr

ata og våre produkter er et resultat av utvikling i den norske treningsbransjen. Vi brenner intenst for å gjøre verden til et bedre sted og mener at vi har funnet vår måte: Å inspirere til og gjøre trening mulig for folk flest. Vi har svettet, hoppet og kastet rundt på disse produktene for å sørge for at du blir best mulig rustet til å lykkes med det du driver med.

Vi har brukt dette treningsutstyret selv og sammen med våre venner og kunder for å bli raskere, sterkere og generelt bedre forberedt på kommende utfordringer. Fordi vi har en ustoppelig lidenskap for aktivitet og bevegelse – og vil at du skal dyrke det samme – gjør vi det vi kan for at flest mulig kan henge med på trendene.

I vår nettbutikk finner du treningsutstyr og annet tilbehør til treningen som vi selv elsker å bruke – og vi håper du får samme opplevelse.

Fokus på mennesker

Mennesker er ulike og har hver sine preferanser, også når det kommer til trening og krav til utstyr. Vi gjør vårt beste for å tilpasse oss alle ulike mennesketyper og særskilte preferanser. Trening skal være inspirerende, motiverende og en sann glede – uansett hvilken retning du velger!

Trening & Helse

Det er viktig å vite hvorfor man gjør det man gjør. Trening er positivt i den form, mengde og frekvens din kropp tolererer. Vi kjenner grunnprinsippene for ulike metoder og retninger innenfor trening, og det gjenspeiles i våre produkter.

Oppdatert kvalitet

Våre utviklere har lang fartstid med praktisk fagarbeid i treningsbransjen og jobber kontinuerlig med å utvikle seg, holde seg oppdatert og sette seg inn i nye retninger og perspektiver. Vi står for kvalitet som til enhver tid følger bransjens krav til tilpasning og fornying.

Det du gjør daglig gjenspeiler det du tror på dypt der inne. Tro på deg selv ✨👊🏼

#theataexperience
...

161 0

Tilbakemeldinger fra dem som bruker oss er veldig verdifullt 🙏🏼 Denne gangen er det b2b-kundene våre vi gjerne vil høre fra!

Via link i bio finner dere et raskt spørreskjema hvor deres opplevelse av ata kan evalueres. Det tar bare noen veldig få minutter og kan fylles ut av alle som jobber på et senter med ata-utstyr!

På forhånd TUSEN takk 🙏🏼🤩

#theataxperience
...

193 0

For et team ❤️ Og for en norgesmester!!! 🥇 @mortenarne viser hva han er laget av 💪🏼 en knallsterk tredjeplass til @ingridhodnemyr og en haug av gode prestasjoner fra alle atletene både på bana og på sidelinja! 👩🏼‍🦽 #teamata #atathletes #theataexperience ...

326 7