Utstyr til din trening!

ata leverer utstyr til alle som vil leve et sunt og aktivt liv med trening som en viktig ingrediens.

HEX Manualer

Vektpakker

Yoga

ata treningsustyr

Med lidenskap for trening og utstyr

ata og våre produkter er et resultat av utvikling i den norske treningsbransjen. Vi brenner intenst for å gjøre verden til et bedre sted og mener at vi har funnet vår måte: Å inspirere til og gjøre trening mulig for folk flest. Vi har svettet, hoppet og kastet rundt på disse produktene for å sørge for at du blir best mulig rustet til å lykkes med det du driver med.

Vi har brukt dette treningsutstyret selv og sammen med våre venner og kunder for å bli raskere, sterkere og generelt bedre forberedt på kommende utfordringer. Fordi vi har en ustoppelig lidenskap for aktivitet og bevegelse – og vil at du skal dyrke det samme – gjør vi det vi kan for at flest mulig kan henge med på trendene.

I vår nettbutikk finner du treningsutstyr og annet tilbehør til treningen som vi selv elsker å bruke – og vi håper du får samme opplevelse.

Fokus på mennesker

Mennesker er ulike og har hver sine preferanser, også når det kommer til trening og krav til utstyr. Vi gjør vårt beste for å tilpasse oss alle ulike mennesketyper og særskilte preferanser. Trening skal være inspirerende, motiverende og en sann glede – uansett hvilken retning du velger!

Trening & Helse

Det er viktig å vite hvorfor man gjør det man gjør. Trening er positivt i den form, mengde og frekvens din kropp tolererer. Vi kjenner grunnprinsippene for ulike metoder og retninger innenfor trening, og det gjenspeiles i våre produkter.

Oppdatert kvalitet

Våre utviklere har lang fartstid med praktisk fagarbeid i treningsbransjen og jobber kontinuerlig med å utvikle seg, holde seg oppdatert og sette seg inn i nye retninger og perspektiver. Vi står for kvalitet som til enhver tid følger bransjens krav til tilpasning og fornying.

Hva kan man si?! Første plass i elite team women for disse krigerne her 🦾 @wodapalooza er en av verdens største CrossFit-konkurranser, og det å ta seieren her er virkelig enormt. En gjennomgående sterk prestasjon i fire dager, og det gikk!!! Vi bøyer oss i støvet 🤩🤍 #atathletes #teamkriger ...

1358 13

Matty i Uniten 🇺🇸 Femte plass på @matildegarnes @marianjohnsen og @veslemoykollstad etter fire events - og FØRSTE plass på @ingridhodnemyr @lenarichter og @holtekristin 🤩 Hvem følger med på galskapen i @wodapalooza on dagen?! 🤩 #stoked ...

296 3

Sliter du med å lære deg nye ferdigheter og egenskaper? Du er ikke alene 🙌🏻

Vi har alle den vennen som lærer seg ting raskt og får det å se lett ut. Dermed kan vi komme i den tro at «alle andre» lærer seg ting lett - og at vi ikke er like gode.

Det handler ikke nødvendigvis om at noen er bedre eller at man er dårlig, men om at vi alle er ulike.

Og de som må bruke mer tid på å lære seg ting er som oftest de samme som lærer seg ting mest grundig og får en dypere forståelse for det de har lært.

Når vi skal lære oss noe nytt handler det om å mislykkes mer enn du lykkes. Yes, helt riktig, du må mislykkes MER enn du lykkes - det er nemlig ved å mislykkes og ikke få til at man kommer forbi innlæringsfasen og faktisk kan det. Når du kan er læringen overstått.

- I mitt arbeid med fysisk utvikling av mennesker bryter vi ned alt i mindre øvelser for å gjøre ting mer spiselig og få folk til å bruke tid på akkurat den delen de spesifikt trenger. På den måten får man ofte progresjon i løpet av noen uker, forteller @coachjozani 🌟

Dette prinsippet kan brukes til det meste i livet. Det er kanskje ikke like målbart i alle aspekter, og når du forsøker å lære deg en ny vane eller et nytt tankemønster kan det ta en del lenger tid enn man gjerne ønsker. Du kommer til å mislykkes til du har lært deg det, fordi, som sagt: Når du ikke mislykkes med det du skal lære - først da har du lært deg det 😄

Og ikke minst - du har da også tilegnet deg dybdekunnskap om det i løpet av læringsprosessen.

@celine.opdal og @matildegarnes er gode eksempler på utøvere som jobber detaljert på svakheter for å bli bedre 👊🏼✨

#alwaysbeastudent #theataexperience#cfasker #afpt #nor3f
#processgoals #trusttheprocess
...

209 3